fotoprofil

om fotoprofil

Nikon D7000 - mens vi venter

D7000

Mens man utålmodigt venter på, at Nikon får sendt deres nye D7000 kamera ud til leverandørerne, kan man i forvejen lærer kameraet at kende. Nikon har nemlig lagt en undervisningsportal på nettet, man kan bruge til at lære, hvordan man betjener det nye Nikon D7000 kamera.

Nikons nye D7000 "digitutor" side. Der er tilsyneladende ikke så meget "hype" omkring dette nye spejlreflekskamera fra Nikon her i Danmark, men i udlandet er der store forventninger til dette udspil fra Nikon.

Læs mere om D7000 her, og find links til andre sider, der beskriver Nikon D7000 mere detaljeret.

Det forlyder de første kameraer vil nå ud til leverandørerne i slutningen af måneden.

 

 

facebook-like

Skriv en kommentar

Følg fotoprofil

Vind en gratis portrætsession ved at følge fotoprofil på   eller   (læs mere på facebook). Se flere af vore billeder på  

Få min e-bog gratis

KLIK HER, for at downloade en gratis kopi af min e-bog: "Bedre feriebilleder".

hold dig opdateret på Facebook

facebook-like

... og vind en fotoshoot (Læs mere...)

Ordbog om foto

En ordbog om fotografi - ikke med samtlige begreber dækket, men en slags "fotografiets lille røde" - en koncentreret udgave, hvor kun det vigtigste er med. Ordbogen vil løbende blive udbygget med nye ord og begreber. Har du et ord eller begreb du synes skal med, så send en kommentar.

Hvad er der i tasken?

Hvad har en fotograf med i kameratasken? Ofte er der ikke kun tale om en enkelt taske men om flere tasker, kufferter og kasser. Læs hvad vi har med når vi er på fotoshoots.

NPU og NPS

fotoprofil understøttes af Nikon gennem Nikons Professional User- og Nikon Professional Service programmerne, der sikrer adgang til det højeste serviceniveau hos Nikon, og altid har adgang til Nikons professionelle service og låneudstyr i tilfælde af eventuelt tekniske sammenbrud på det udstyr vi bruger.

Nikon_NPS-NPU.png

Arkiver