fotoprofil

om fotoprofil

Månedsarkiv: juli 2010

At bruge hvidbalancen kreativt...

Location_Final_WB_CTO.jpg

En teknik til at lave billeder som det der vises herover (og som bestemt ikke er min egen "opfindelse") er, at bruge hvidbalancen til at sætte lidt mere "kulør" på tingene.

Det er et kendt trick at sætte hvidbalancen til "overskyet", også selv om det måske ikke er overskyet, for at give ens billeder lidt mere "glød" og varme.

Jeg bruger ofte også en lidt mere "ekstrem" teknik til at gøre himlen mere farverig, men har aldrig lavet et eksempel der demonstrerer dette specielt godt.

Læs mere

Farvefuld opgave

Opgaven lød på lys og farver, men hvorfor male med lys når man kan bruge spraymaling? Der skulle laves et par billeder med folk, der til dagligt lever af at lave teater- og scenelys. De lever for at male med lys, men man kan jo også male med spraymaling.

En favoritlocation blev valgt, en bygning fyldt med grafitti, inden- såvel som udenfor, og blev således kulissen for en række portrætter og fællesbilleder. 2 timer resulterede i en personlig og morsom billedserie - og en meget tilfreds klient.

D3S_1829.jpg
Jeg ville også blive skræmt ved tanken om de to herrer med spraymaling i hænderneFølg fotoprofil

Vind en gratis portrætsession ved at følge fotoprofil på   eller   (læs mere på facebook). Se flere af vore billeder på  

Få min e-bog gratis

KLIK HER, for at downloade en gratis kopi af min e-bog: "Bedre feriebilleder".

hold dig opdateret på Facebook

facebook-like

... og vind en fotoshoot (Læs mere...)

Ordbog om foto

En ordbog om fotografi - ikke med samtlige begreber dækket, men en slags "fotografiets lille røde" - en koncentreret udgave, hvor kun det vigtigste er med. Ordbogen vil løbende blive udbygget med nye ord og begreber. Har du et ord eller begreb du synes skal med, så send en kommentar.

Hvad er der i tasken?

Hvad har en fotograf med i kameratasken? Ofte er der ikke kun tale om en enkelt taske men om flere tasker, kufferter og kasser. Læs hvad vi har med når vi er på fotoshoots.

NPU og NPS

fotoprofil understøttes af Nikon gennem Nikons Professional User- og Nikon Professional Service programmerne, der sikrer adgang til det højeste serviceniveau hos Nikon, og altid har adgang til Nikons professionelle service og låneudstyr i tilfælde af eventuelt tekniske sammenbrud på det udstyr vi bruger.

Nikon_NPS-NPU.png

Arkiver