fotoprofil

om fotoprofil

Månedsarkiv: februar 2011

Hvad er din passion?

BLOG_D3S_4279.jpg

Sidste uge var jeg på en spændende opgave i Jylland. Jeg skulle fotografere Søren Stiller Markussen, Certificeret Roaster & Barista og som indenfor hans område har vundet flere medaljer end man kan hænge om halsen på ham. Et møde med Søren er et møde med en passion og en kærlighed for hans håndværk, der er uden sidestykke. Det var faktisk en aftale vi lavede sidste år, der nu tog sin start, og som jeg håber vil føre til et længere samarbejde. Men mødet med Søren fik mig til at tænke lidt over min egen passion. Hvorfor brænder jeg for at fotografere, og hvad er det mere specifikt jeg gerne vil fotografere, og hvorfor?

Læs mere

Få en gratis fotoshoot

D3S_4288-blog.jpg

GRUNDET OVERVÆLDENDE INTERESSE HAR JEG VÆRET NØDT TIL AT UDVIDE DEN ÅBNE FOTOSHOOT MED ENDNU EN DAG, DER ALLEREDE NU ER FULDT BOOKET. JEG KAN DERFOR IKKE TAGE MOD FLERE TILMELDINGER! DU KAN DOG STADIG SKRIVE DIG PÅ VENTELISTEN, I DET TILFÆLDE AT NOGLE SKULLE HOPPE FRA.

Dem der følger mig på Facebook og læser med i min blog, vil vide, jeg for nyligt har anskaffet mig et studie-flash-anlæg. Der er naturligvis en del udstyr man skal lære at kende og arbejde med, og derfor har jeg bl.a. afsat weekenden d. 5. - 6. marts, til at lære mit nye udstyr bedre at kende.

Jeg søger derfor personer, der kunne være interesseret i at afsætte et par timer sammen med mig i den pågældende weekend. Vi vil naturligvis sigte på at lave nogle portrætter du også kan have glæde af, men fokus vil primært være på at afprøve mulighederne med mit nye studie-flash-anlæg.

Jeg planlægger at lave 8-10 fotosessioner af to timers varighed denne weekend, og da der muligvis kan risikere at blive rift om pladserne, er det afgørende, man ikke tilmelder sig med mindre man er 100 % sikker på at kunne komme.

Læs mere

De første indtryk (nyt lys)

Endelig fik jeg tid til at pakke mit nye flashanlæg ud til mit kommende fotostudie. Et komplet "kit" studio-flash med adskillige softbokse, octabanks, stativer, boomarme, beauty-dish og en masse andre stumper, der blev bestilt i december og leveret her i begyndelsen af februar. Jeg har dog haft så vanvittigt travlt, at jeg slet ikke har haft tid til at åbne kasserne - før nu. 115,4 kg fordelt på 8 pakker (fra to forskellige leverandører). Det har stået her i stuen og fyldt op den sidste uges tid - men i dag blev de så åbnet, og tingene blev kigget lidt nærmere efter i sømmene.

Det er ikke hensigten at dette blog-indlæg skal være en decideret anmeldelse, det ville ikke være fair, eftersom jeg endnu ikke har haft lejlighed til at bruge mine nye studieflash til en decideret fotoshoot endnu. Men det bliver lidt om de første indtryk, jeg fik da jeg åbnede kasserne, og fik samlet tingene første gang.

Læs mere

Følg fotoprofil

Vind en gratis portrætsession ved at følge fotoprofil på   eller   (læs mere på facebook). Se flere af vore billeder på  

Få min e-bog gratis

KLIK HER, for at downloade en gratis kopi af min e-bog: "Bedre feriebilleder".

hold dig opdateret på Facebook

facebook-like

... og vind en fotoshoot (Læs mere...)

Ordbog om foto

En ordbog om fotografi - ikke med samtlige begreber dækket, men en slags "fotografiets lille røde" - en koncentreret udgave, hvor kun det vigtigste er med. Ordbogen vil løbende blive udbygget med nye ord og begreber. Har du et ord eller begreb du synes skal med, så send en kommentar.

Hvad er der i tasken?

Hvad har en fotograf med i kameratasken? Ofte er der ikke kun tale om en enkelt taske men om flere tasker, kufferter og kasser. Læs hvad vi har med når vi er på fotoshoots.

NPU og NPS

fotoprofil understøttes af Nikon gennem Nikons Professional User- og Nikon Professional Service programmerne, der sikrer adgang til det højeste serviceniveau hos Nikon, og altid har adgang til Nikons professionelle service og låneudstyr i tilfælde af eventuelt tekniske sammenbrud på det udstyr vi bruger.

Nikon_NPS-NPU.png

Arkiver