fotoprofil

om fotoprofil

Månedsarkiv: august 2011

Bryllup i Kvistgaard

Forrige lørdag var jeg booket til at fotografere Pete og Charlottes bryllup. Jeg føler altid et særligt ansvar, når jeg skal fotografere bryllupper, for går der noget galt, kan det ikke laves om. Alt grejet skal kontrolleres og efterkontrolleres, og der skal være backup-udstyr til alt. Skulle et kamerahus beslutte sig for at "strejke" kan man ikke sige til brudeparret: "ups - vi kommer til at gøre det om i næste weekend". Det er en helt speciel dag for brudeparret, og der er ikke mulighed for at gøre det to gange. Billederne skal tages her og nu, og der er ikke plads til fejltagelser.

20110730-oconnor-bryllup-0221.jpg

Læs mere

Variationer af blå

Som fotografer ved, er det ikke altid lige populært at have kameraet med på ferie. Naturligvis vil familien gerne have billeder, men de ønsker heller ikke at hele ferien skal handle om at fotografere. Men selv en lille tur op langs den svenske vestkyst til den svenske skærgård, kan sagtens gøres til et mini fotoprojekt, uden det behøver genere nogen. Da vi kørte fra København besluttede jeg, at forsøge med en serie billeder til et tema kaldet "Variationer af blå". Jeg tænkte det kunne være morsomt at udfordre sig selv lidt, når vi nu skulle en tur til Sverige.

20110727-sommerferieA2011-0086.jpg
1/800s, f/8, ISO 200, Nikon D700 og Nikkor 24-70mm f/2.8 @ 56mm

Læs mere

Følg fotoprofil

Vind en gratis portrætsession ved at følge fotoprofil på   eller   (læs mere på facebook). Se flere af vore billeder på  

Få min e-bog gratis

KLIK HER, for at downloade en gratis kopi af min e-bog: "Bedre feriebilleder".

hold dig opdateret på Facebook

facebook-like

... og vind en fotoshoot (Læs mere...)

Ordbog om foto

En ordbog om fotografi - ikke med samtlige begreber dækket, men en slags "fotografiets lille røde" - en koncentreret udgave, hvor kun det vigtigste er med. Ordbogen vil løbende blive udbygget med nye ord og begreber. Har du et ord eller begreb du synes skal med, så send en kommentar.

Hvad er der i tasken?

Hvad har en fotograf med i kameratasken? Ofte er der ikke kun tale om en enkelt taske men om flere tasker, kufferter og kasser. Læs hvad vi har med når vi er på fotoshoots.

NPU og NPS

fotoprofil understøttes af Nikon gennem Nikons Professional User- og Nikon Professional Service programmerne, der sikrer adgang til det højeste serviceniveau hos Nikon, og altid har adgang til Nikons professionelle service og låneudstyr i tilfælde af eventuelt tekniske sammenbrud på det udstyr vi bruger.

Nikon_NPS-NPU.png

Arkiver