fotoprofil

om fotoprofil

Månedsarkiv: november 2011

Nikon D800 på vej?

Jungletrommerne rumler... i det mindste hvis man skal lytte til hvad der snakkes om på nikonrumors.com, hvor man forleden publicerede billeder af det kamera, man venter kommer til at få modelbetegnelsen Nikon D800. Er det virkelig sandt? Vil det kommende Nikon entry-level pro-hus få en fullfram sensor på 36 Mpixels? Hvordan kommer det til at se ud, og hvad vil det nye kamerahus ellers indeholde af nyheder?

Nikon-D800-front.jpg
Er det sådan det kommende Nikon D800 vil se ud?

Læs mere og læg øret til jungletrommerne.

Læs mere

Nyt dansk fotoforum

Ja, jeg ved det godt... det er ALT for længe siden jeg har skrevet på min blog, og det har jeg det faktisk lidt skidt med. Men jeg har ikke ligget på den lade side. Jeg er i gang med at etablere et nyt dansk forum om foto og fotografering. Som fotograf vil man helst bruge al sin tid, på at stå med et kamera i hånden og lave billeder. Men faktum er, der ikke altid er nogen der vil betale for, man laver billeder hele tiden. Heldigvis kan man jo så bruge tiden til meget andet, der stadig er fotorelevant.

24foto_kamera.png
Et nyt fotoforum er på vej...

Læs mere

Følg fotoprofil

Vind en gratis portrætsession ved at følge fotoprofil på   eller   (læs mere på facebook). Se flere af vore billeder på  

Få min e-bog gratis

KLIK HER, for at downloade en gratis kopi af min e-bog: "Bedre feriebilleder".

hold dig opdateret på Facebook

facebook-like

... og vind en fotoshoot (Læs mere...)

Ordbog om foto

En ordbog om fotografi - ikke med samtlige begreber dækket, men en slags "fotografiets lille røde" - en koncentreret udgave, hvor kun det vigtigste er med. Ordbogen vil løbende blive udbygget med nye ord og begreber. Har du et ord eller begreb du synes skal med, så send en kommentar.

Hvad er der i tasken?

Hvad har en fotograf med i kameratasken? Ofte er der ikke kun tale om en enkelt taske men om flere tasker, kufferter og kasser. Læs hvad vi har med når vi er på fotoshoots.

NPU og NPS

fotoprofil understøttes af Nikon gennem Nikons Professional User- og Nikon Professional Service programmerne, der sikrer adgang til det højeste serviceniveau hos Nikon, og altid har adgang til Nikons professionelle service og låneudstyr i tilfælde af eventuelt tekniske sammenbrud på det udstyr vi bruger.

Nikon_NPS-NPU.png

Arkiver